Затягат противоепидемичните мерки и във Варна. От ноември в областта ще

...
Затягат противоепидемичните мерки и във Варна. От ноември в областта ще
Коментари Харесай

Собственик на заведение: Обричат ни на бавна смърт

 Затягат противоепидемичните ограничения и във Варна. От ноември в региона ще затворят нощните заведения, а сватбите ще се организират с най-много 10 посетители. Подобни ограничения са подхванати в редица градове, в които пораства броят на инфектираните. От бизнеса са безапелационни, че това ще докара до всеобщи банкрути.

От нощен живот за две седмици към този момент се лишиха няколко области в страната. Сред тях е и Благоевградска. Причината – цялостните лечебни заведения и многото инфектирани.

Няколко седмици сме в по този начин наречената " алена " зона за цяла България, като броя на заболелите надвиши 120 на 100 хиляди, разяснява доктор Калоян Калоянов от РЗИ-Благоевград.

Решенията за затваряне на клубовете по места породиха терзания измежду притежателите на питейни заведения и нощни заведения в цялата страна.

Имам възприятието, че всички тези ограничения са бягане след събитията, в случай че някой може да подсигурява, че затварянето след 14 дни ще има някакъв резултат – аз предлагам да затваряме всичко. И да се завърши, тъй като нас ни обричат на мудна гибел, безапелационен е Георги Невдев, притежател на клуб в Перник, пред.

А съгласно думите на съпредседателя на Сдружението на заведенията в България Лъчезар Захариев " затварянето на този нощен бизнес ще повлече крайник с всеобщи банкрути, хора без работа, които отиват на борсата ".

Според лекари обаче мярката е съответна. А от бизнеса се тормозят, че нощните заведения ще останат затворени за по-дълго, а това от своя страна ще задълбочи финансовата рецесия в сектора.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР